Over Kiesborden.nl

Kiesborden.nl is onderdeel van Olifantastisch.nl, een webshop gericht op planborden en dagritme pictogrammen voor kinderen.

Olifantastisch bestaat al sinds eind 2014 en richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen die wat extra structuur kunnen gebruiken in de vorm van een planbord. De afgelopen jaren steeg de vraag van organisaties, met name van scholen, naar (maatwerk) kiesborden en magneten voor in de klas. Super leuke projecten waar mooie ideeen en samenwerkingen zijn ontstaan. Sinds begin 2023 hebben de kiesborden hun eigen website gekregen :-) En daar ben je nu! 

We hebben een aantal 'standaard' ontwerpen voor kiesborden; deze zijn vaak uit voorraad leverbaar. Wil je het net even anders? Of zelfs helemáál anders? Dan maken we graag een passend ontwerp voor jouw kiesbord! 

Dus ben jij voor jullie school op zoek naar een kiesbord? Gewoon een 'standaard' kiesbord (leuk!) óf een kiesbord dat geheel naar eigen wens is ontworpen (nog leuker!)? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Heb je vragen? Stel ze gerust. Leuke ideeen of specifieke wensen voor een kiesbord of bijpassende magneten? Laat het weten! Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogeljikheden. 

info@kiesborden.nl

 

 

 

© 2023 - 2024 Kiesborden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel