Levertijd
Product uit voorraaad:
Wij doen uiteraard ons best je bestelling zo spoedig mogelijk aan je op te sturen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mocht dit niet lukken dan streven we er in ieder geval naar om je bestelling uiterlijk de volgende werkdag te verzenden.

Product met langere levertijd en/of maatwerk:
Producten met een langere levertijd en/of maatwerk kunnen we over het algemeen binnen 2 tot 4 weken leveren. We zullen je na je bestelling op de hoogte brengen en houden van de actuele levertijd. Wil je van te voren weten hoe lang de levertijd is van een bepaald artikel, neem dan gerust even contact met ons op. 

Bezorgdienst
Nadat we je bestelling hebben overgedragen aan de bezorgdienst, hebben wij geen invloed meer op het moment van bezorging. We hopen natuurlijk dat de bezorgdienst zijn best doet om je bestelling de volgende (werk)dag te bezorgen, maar dit lukt helaas niet altijd. Als je bestelling is verzonden als (brievenbus)pakket dan ontvang je een track&trace code per mail zodat je je bestelling zelf kunt volgen.

Verzendkosten
We versturen je bestelling normaal gesproken met Post.nl. Bestellingen met meerdere kiesborden worden ook wel via een andere vervoerder bezorgd. De verzendkosten van je bestelling zijn zichtbaar in het winkelmandje, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

€ 4,50 brievenbuspakje
€ 6,95 pakketpost 'normaal' 
€ 8,95 pakketpost 'groot' (kiesborden)

Verzendkosten bovenop je bestelling zijn nooit echt leuk natuurlijk... Maar het zijn wel kosten die we moeten maken en die we doorberekenen aan onze klanten. We vinden het namelijk belangrijk om de prijzen van onze producten transparant en zo laag mogelijk te houden. Wel zo eerlijk! 

© 2023 - 2024 Kiesborden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel