Betaalmethodes

Je kunt bij het plaatsen van je bestelling kiezen uit onderstaande betaalmethodes:

iDeal
Direct betalen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. iDeal is de meestgebruikte online betaalmethode in Nederland.

Klarna Achteraf betalen
Je betaalt je bestelling achteraf, maar wel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Je ontvangt automatisch een factuur via Klarna zodra je bestelling is verzonden. De daadwerkelijke betaling loopt vervolgens via Klarna. Wanneer je kiest voor deze betaalmethode, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. 

Op factuur (betaling achteraf)
Voor scholen en andere organisaties is het mogelijk om achteraf te betalen. Je ontvangt dan eerst de producten en betaalt binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling. Je kunt tijdens het plaatsen van je bestelling kiezen voor 'betalen via factuur' en de bestelling afronden zonder betaling. Wij nemen contact met je op, stemmen de levertijd met je af en nemen de bestelling in behandeling. Na ontvangst van je bestelling betaal je binnen 14 dagen via een bankoverschrijving. Deze betaalmethode is alléén bedoeld voor scholen, bedrijven en organisaties; particulieren dienen vooraf te betalen.  

Vooraf overmaken
Je maakt het factuurbedrag zelf over naar rekeningnummer NL24INGB0006678814 (BIC code INGBNL2A) t.n.v. Olifantastisch (o.v.v. je ordernummer). Let op: Je bestelling wordt in behandeling genomen ná ontvangst van je betaling. Kiesborden.nl is onderdeel van Olifantastisch, vandaar de tenaamstelling van bovengenoemd rekeningnnummer. 

Voor alle betaalmethoden (behalve "vooraf overmaken" en "betalen via factuur") maken wij gebruik van betaalprovider Mollie B.V. (in samenwerking met Klarna Achteraf betalen). 

© 2023 - 2024 Kiesborden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel